Lennot Bulgariaan

Suomesta Bulgariaan pääsee lentäen kolmeen kohteeseen: Sofiaan, Burgasiin ja Varnaan. Sofiaan lentoja on ympäri vuoden. Suoria lentoja ei Sofiaan valitettavasti ole mutta yhdellä vaihdolla sentään pääsee.

Norwegian lentää Burgasiin toukokuun puolesta välistä lokakuun loppuun ja Varnaan kesäkuun lopusta elokuun alkuun. Norwegianin lennot ovat suoria.Lentomatka rannikolle on suorana kolmisen tuntia. Sofian lentoihin menee vaihdon kanssa lyhyimmillään noin kuusi tuntia.

Olen lentänyt Norwegianilla Burgasiin useamman kerran ja aina on kaikki toiminut hienosti ja ajantasaisesti. Sofian lennoilla vaihtopaikkoina ovat omilla reissuillani olleet Budapest, Kööpenhamina ja Wien.

Bulgaria on niin kompaktin kokoinen maa, että periaatteessa ei ole väliä minne lentää, koska busseilla, junalla tai autolla pääsee kätevästi lopulliseen määränpäähän.

Näin siis onnistuu myös pienemmän budjetin matkailu, koska usein lentojen hinnat ovat se missä voi ja kannattaa säästää aina kun mahdollista.

Kysyttävää tai kommentoitavaa Bulgarian omatoimimatkailun lentohin liittyen? Kirjoita tämän postauksen kommentteihin!

Photo credit: Foter.com

2 ajatusta aiheesta “Lennot Bulgariaan”

    1. Tervehdys täältäkin kautta! Ei ole kokemusta bussilla matkustamisesta Bulgariaan, lennot olen aina ottanut joko Sofiaan, Burgasiin tai Varnaan. Maan sisällä on mukava liikkua busseilla jos on varannut riitävästi aikaa ja nauttii perillepääsyn lisäksi myös matkanteosta:) Maisemat on upeat!

Kommentointi on suljettu.

Scroll to Top